Kauhanojan Kyläyhdistys ry


Kyläyhdistys

Me Kauhanojan kyläyhdistyksessä ajamme kyläläisten asioita ja edistämme hyvinvointia järjestämällä tapahtumia. Yhdistyksemme on toiminut vuodesta 1977, ja rekisteröityneenä vuodesta 2002 alkaen. Meillä on kioskivaunu, jota vuokraamme muillekin tarvittaessa.

Teemme aktiivista yhteistyötä alueella toimivien tahojen kanssa, kuten Petäjoen Pienviljelijäyhdistys, Kauhanojan-Joenperän erämiehet ry, Loimaa-seura, Varsinais-Suomen kylät ry, Loimaan kaupunki ja Loimaan Ylistaron Maamiesseura ry.

Järjestämme talkoovoimin jokakesäiset Pajapäivät ja kirkkovenesoudun sekä talvisin Metsäkirkon ja kelien salliessa Kuutamohiihdon. Kaikille kyläläisille avoin Teatteri-ilta syksyisin on ollut suosittu. Olemme myös vuosittain mukana Sillanalusrockissa pitämässä kioskia. Tilanteiden ja voimavarojen mukaan järjestämme muita tapahtumia ja yhteistoimintaa. Vuonna 2017 osallistumme Avoimet Kylät -tapahtumaan omalla panoksellamme.

Syksyisin koulujen alettua huomioimme kyläkoulullamme aloittavia uusia oppilaita. Olemme vuosien mittaan lahjoittaneet ekaluokkalaisille esimerkiksi pyöräilykypärät. Vuonna 2016 lahjoitimme jokaiselle oppilaalle nimikoidut pipot.

Ota yhteyttä!

Kauhanojan kyläyhdistys ry.

puheenjohtaja Pekka Ahokas 0500 741 282

kauhanoja@gmail.com